HAZIQ & HARRIS & HADIF & HAFIY


My name: Faznim Adiera
My Fotopage: http://faznimadiera.fotopages.com/
About me: Haziq & Harris & Hadif & Hafiy
From: Malaysia
Camera:
Minolta
Other: Dimage X50
Minolta
Friends:
HoNey aBi
Latest entry:Cuti-cuti Cameron Highland @ 14th - 16th March 2011
View this Fotopage entry
Erdawati Osman
Latest entry:KLCC Park
Salam all, rasa nyer dah lama sgt tak update fp nih.... :-( So ni latest update dr we all.... Enjoy the pic :-> Nak shopping scarfs,shawl,pashmina,inner,syria & hanger??? click di bawah ni ye :-D http://butique4u.blogspot.com View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
Ibu And Ayah
KUALA LUMPUR: Selama lebih seabad beroperasi dengan 1,001 rahsia dan kisah menarik, Penjara Pudu ditutup secara rasmi pada lewat 1990-an dan menjalani proses meroboh sejak beberapa tahun lalu. Proses meroboh yang giat dijalankan bakal memberi pemandangan baru terutama sekitar Jalan Pudu dan Jalan Hang Tuah untuk memberi laluan kepada pembangunan pusat komersial dan kediaman di ibu kota. Tinjauan Harian Metro mendapati, proses meroboh yang dijalankan pemaju kini hampir 60 peratus terutama bahagian dala... View this Fotopage entry
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
MiMie de SaLMi
Latest entry::: Happy New Year '10 ::
Our Xmas holidays in Whinfell Forest, Cumbria marked as our most memorable and unforgetable holiday for yr 2009. I hope one day, we could come again to this such beautiful place. Quoted from WestLife song..." we had joy...we had fun.. I wish both we could be there "..InsyaAllah, maybe Arissa or Aydin will bring back mummy & daddy to this wonderful place ..one fine day. To all : H A P P Y N E W Y E A R ! View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
Matt Marzuki
Latest entry:I shoot weddings still. Anyone wanna hire me?
I've been doing a lot of event and commercial shoots that I've laid off shooting weddings until recently. Well, I'm back shooting weddings and hopefully will pick up this year. Matt Marzuki Photography 012 382 8476 View this Fotopage entry
ieyta samsuddin
Latest entry::: update ~ 8/7/09 ::
lamanya tak update cerita anak2 bujang momma ni kan.. momma bz sgt lately, dgn audit ISO lagi, ke arah persijilan 5S lagi, student baru masuk, semester baru pun dah mula.. macam2 perkara yg membzkan.. tapi momma selit2 jugalah gambar2 anak bujang ni.. dan our new bundle of joy "Muhammad Aisy Qayyum".. actually aisy ni anak kedua my sister.. lahir pada 03/06/09 yang lalu.. ada jugalah gambar2 anak2 buah momma selit2kan juga kat entry ni ya.. layan je la.. ehehe.. View this Fotopage entry
saiful alif
Latest entry:Rindu fp...
Lama x bercerita lg dalam fp ni.. sekarang bila facebook dah ada... Asalnya sbb fp prob nak update pun susah pasal tu lah lari kat fb.. tp jauh disudut hati rindu fp sgt2.. hehehhe View this Fotopage entry
ibu aqil azhad azizi
Latest entry:LO by Azniza =)
for detail -----> http://azniza81.fotopages.com View this Fotopage entry
khalisa and aasim
Latest entry:Salam Syawal Min-al-aidil-wal-faizin
* http://www.youtube.com/watch_private?v=PAG37MoexQw&sharing_token=ap2iAqv-ogRSpVjqVlayQw== Tiba sudah 10 mlm terakhir Ramadhan. Rasa cepat sungguh walaupun berpuasa dlm tempoh yg agak panjang berbanding org2 kat Malaysia. Memang tak terasa sbb kat sini cuaca tak lah terik, kurang rasa dahaga. Puasa kat sini terus terang boleh di katakan lebih fokus dgn ibadah puasa, terawih dan tadarus. Bahang raya pun tak terasa. Kurang sikit dugaan membeli belah hehehe. Kat sini takde org sibuk2 nk cari baju raya, b... View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Eikien Said
Latest entry:Harith 5th BEN 10 Party
View this Fotopage entry
Happy birthday to uuuuuuu
Afeef Muez Romainor
Latest entry:Akeef n Afeef Latest Pix
more pic at http://www.flickr.com/photos/hanimeno View this Fotopage entry
RoSedIanA NoRdIn
Latest entry:Holiday in Hanoi
Huhuhu.... Akhirnya Mummy dpt berdua-duaan dgn Ayah.. Cian our 2 heroes kena tinggal. Takpe la kan dear... Sekali sekala :-D . Lagipun melalui feedback dan tips dr internet byk yg x recommend bwk budak2... Keadaan kat sini teruk skit esp kat kawasan 'Old Quarters' tu; kotor dan sempit. Okeh aku citer skit psal rakyat tempatan. Rakyat sini mmg cara hidup dorang mmg (mmg ker suker eh hehe) makan kat kawasan pejalan kaki. Bygkan pejalan kaki tuh dah sempit, dorang letak lg meja dgn bangku (saiz kecik) kat... View this Fotopage entry
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
azmi ali
Latest entry:Merentasi sempadan ke Shenzhen, China dan hari terakhir di HK
Ini entry terakhir sepanjang pengembaraan kami di HK. Pada hari ke tiga kami di HK tiada sebarang perancangan disebelah pagi. Kesempatan itu kami bangun agak lewat. Tp tak lewat manapun, kul 10 pagi kami dah bersiap. Kami terus packing barang siap-siap sebab hari ini kami akan meninggalkan HK untuk memasuki sempadan bagi membolehkan kami kemasuki Shenzhen, China. Oleh kerana visa kami hanya boleh di collect pukul 2 petang, jadi kami habiskan masa merayau2 di sekitar Tsim Sha Shui. Oleh kerana dah 2 hari ... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
norlie lieza
Latest entry:Pre FPKids Family Day Out 2009
We had a meeting with CADC MPSJ last weekend, and the venue photos have been captured and shown herewith. For those parents who have not register for this event, you are very much welcome to join at only RM10 participation fee per family. Some info bout the xtvt, it has been co-organized with CADC 3C Complex MPSJ Sunway, this year. The event will be held at 3C Complex, on 16th May 2009 9 a.m. - 12 noon there. Sponsored by Siti Ruzaimah Photography, CADC, Pa&Ma, Bake Freshly (Anna), and My Fotozone (A... View this Fotopage entry
zuraimah ismail
Latest entry:::Malam Sinar Maulidur Rasul::
We went to Stadium Malawati Shah Alam to watch Malam Sinar Maulidur Rasul organized by Rabbani Production and sponsored by TM for freeeeeee... :horay: :horay: :horay: :horay: Mucho gracias to our ticket sponsor...hehehe Next time bagi lagi ye...:) [url] View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
Siti Fatimah
Latest entry:Latest Info
Salam semua.. Disini mama ingin memaklumkan bermula dari hari ini sebarang order boleh la email hanya di email address seperti ini ct_fatimah_ludin@yahoo.com sahaja atau ym mama.. memandangkan mama dah tak lama lagi nak b****i kije kan...emial opis dah tak digunakan lagi... sekian... :-D View this Fotopage entry
azim tak mandi lagik
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
Nurul Aini
Latest entry:Ultraman kesayangan
View this Fotopage entry
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Ct Aishah
Latest entry:Raya Haji @ Langkawi
View this Fotopage entry
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
Irfan Haziq
Latest entry:Satu hari di bulan November 2008
gamabr yg dah outdated..lama sgt simpan..bz mood malas sentiasa melanda..hari ni mama taruk gambar bln 11 hari tu..time sabtu ,abah kena keje so kita org xtau nak buat pe..lepak2 kat bawah..pi kedai..posing2.Tu je. View this Fotopage entry
ni lak trains terbaru Haziq..
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Nur Fatin and Mohd Helmi
Latest entry:Tangan yg memberi lebih baik dr yg menerima..
penah dgr wording nih? ade dlm lirik lagu Ruhil penah nyanyi masa Fatin kecil.. anyway.. just a short one.. nak advertise kalu ade sape2 rase nak memberi.. surau kat area Desa Pinggiran Putra, dekat Putrajaya area rumah semi-d n banglo kat fasa 1&2 ade nak bina surau baru.. so jika ade yg bermurah hati nak menderma.. sgt dialu2kan.. salah satu amalan yg terus dpt pahala/mengalir pahalanya setelah kiter meninggal is sedekah jariah specially pada masjid & surau kan.. so mari la kiter menderma.. ;-) Fa... View this Fotopage entry
fatin lapik ngan daun pisang since ade lagi daun pisang dulu..
Rahidah Abdul Razak
Latest entry:Latest photo of me and my princess
View this Fotopage entry
HASRI and ELLY
Latest entry:::BACKDATED ENTRY - Irfan's 4th Birthday (23.01.2009)
mcm biasa, x ada celebration besar-besaran for the kids' birthdays ;-) so this time, sama jgk...cumanya, since irfan dah masuk tadika this year, mama pun prepare la sket2 utk irfan celebrate birthday ngan kwn2 dia :-) x de apa pun, mama cuma buat choc cake & prepare birthday packs...hias la choc cake tu sket2 apa yg patutkan :P mama amik cuti last friday, so dlm kul 9 am camtu htr la cake & birthday packs semua kat skul irfan ;-) mama dah bgtau ticer yus (cikgu irfan), mama prepare birthday pac... View this Fotopage entry
sesi mkn2 @ RASA, alamanda & posing2...
Fasha Dzolkaphi
Latest entry:NOAH's 3rd BIRTHDAY and and abang pulak kena chicken pox!!
View this Fotopage entry
elizs eal
Latest entry:the sisters
The two lil sisters...sometimes very loving, but sometimes aiyah...make my blood go upstairs!! :P :-D Sabar is the best medcine to handle these two kids. ;-) Masih ingat kat fp ni, cuma tak berkesempatan nak update. Pic ni masa g kenduri kawen anak kpd ex-babysitter Humaira & Haifa. Makcik ni tak jaga lagi dah 2H sbb dia dah balik ke Pekan-Pahang, jadi nya skrg diaorg tinggal kat nursery. Mmg trill betul anta diaorg ke nursery. Alhamdullillah...dah ok...tapi biasa lah mmg tak kan dpt mcm babysitter... View this Fotopage entry
copp...mana haifa?
tengku atie
Latest entry:wajah-wajah irdina
anak dara mama ni dah pandai posing...tapi kejap je le..pastu dia yg nak pegang camera....tima ni abang nazhan tgh buay tgk cartoon..so, bolehlah mama senang lenang ambik pix dina..kalau tak sibuk je abang nazhan nak ambik pix..entah apa2 dia ambik.... ;-) :-D ..lama dah tak dpt ambik pix abang nazhan... :-( View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Nur Nilam Nafiesa
Latest entry: ~ Fifi - Pantai Teluk Batik, Perak ~
View this Fotopage entry
1320
Sekolah Tuanku Jaafar K Pilah
Latest entry:Selamat Hari Raya
View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
waidawati sabtu
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin
:-D Pejam celik Pejam Celik, Raya pun nak dekat Y ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua geng2 tersayang, sahabat2 Makjoys, sahabat2 fotopages, sahabat2 di TIME Dot COm, rakan2 di NCSI M'sia, rakan2 di Celcom, kakak2 tersayang, Kak Lily, Kak Yati and Kak Zura di Bahrain, buat sepupu tersayang Dalilaaa di Indiaaa, Selamat masak rendang, ketupat and sambal ayammmm yerrr hahahahaha Kalu ada salah & silap mohon maafkan, Y doakan semua berbahagia and bergembira di Hari Raya ini, AMINNN ... View this Fotopage entry
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
Aaliyah Farahana
Latest entry:Anniversary Trip to Redang Island
It's a konon2 to celebrate Papa and Mama's 7th Anniversary...mcm best je kalo anniversary dorang tiap2 ari... :-> Date: 28-30 Aug 2008 Place: Laguna Redang Island Resort View this Fotopage entry
adam ammar
Latest entry:Tahun Melawat Terengganu!!!
Ni cite mase balik Dungun dulu....tak habih lagi....maleh betulla nak update... :P ...kebetulan mase balik Dungun ade jemputan kenduri kat seberang takir.....dah alang2 sampai...nak ke bandor mesti jammed....so kami nak merasa naik penambang....suka la sangat depa dapat naik bot tu....dari seberang takir ke pasar payang...dewasa RM1.00 jer...kekanak RM0.50....kami parking kat depan masjid pas2 amik penambang ke pasar payang....tak yah nak pening kepala carik parking kat situ...lepas bersopping skit2 ( skit ... View this Fotopage entry
mikhail adam
View this Fotopage latest entry
syar amin
Latest entry:Bandung jakarta bandung jakarta!!
syok syok mama dapat kelepasan lagi untuk beliburrr...uishh kali ni lama 5 hari tau tinggal kan amin and ammar..tak pe babah leh handle lagipun memandangkan pegi pada hari bekerja..babah cuma jaga malam jer..bab baju untuk seminggu tu mama dah settlekan (terus antar kat nursery selama seminggu) hehehe keje babah cuma gi antar budak2 tem pagi, ambik petang, malam kul 9 tidokan ammar..kul 10 amin nya tem tidoo, pastu babah leh bernafas aman n damai LOL cuma ari sabtu jelah babah kena besusah payah sket kena... View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
Semut Terbersin
Latest entry:Mama's junior!!
Presenting latest addition to our family.... Nur Farhah Dayini. Alhamdulillah.. View this Fotopage entry
Zurai Mei French
Latest entry:All in 1
Today is Aishah's last day in school. In September Aishah dah masuk second grade....cepatnya :-O Patutla owang kata - bila anak masuk sekolah jer - kita terus jadi tua LOL It was a fun week....Sports Day, Beach Day (nie Mommy tak pergi - Daddy gi sorang.....alasan : panaih kesian kat Adam. ;-) ) and her year end performance day...singing in her cute outfit.....we had fun! Gegambar lain tu...just fun pictures in various places during weekend. Now we can't wait to see everyone in Malaysia...Aishah dok... View this Fotopage entry
first HRC ever!
Shaari Rahman
Latest entry:aktiviti yaya nge adik tiap2 petang berbasikal
aktiviti yaya nge adik tiap2 petang..berbasikal..bersame husna... View this Fotopage entry
ni nak g jln2 pusing laa tu...
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Khairul Ikhwan Sallam Muhammad Yazid
Latest entry:Smile...smile...smile...
View this Fotopage entry
haariz azmin
Latest entry:we move again.
our updated album is at: http://flickr.com/photos/27131872@N04/ View this Fotopage entry
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Sabariah Mat Ali
Latest entry:Syukur Alhamdillah....
Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana mengurniakan kejayaan yang manis ini buat suami tercinta....Dapat dirasakan berapa beratnya bebanan dan debaran menunggu tibanya hari ini.. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan hubby berjaya dalam vivanya hari ini...Tahniah ...tahniah...tahniah...Alhamdulillah View this Fotopage entry
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Zen Faeq
Latest entry:Faeq and his 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Mama and Papa
Latest entry:Ihsan turns 3
For our little guy's 3rd birthday, we threw him a little party .....inviting a couple of M'sian families and friends. For the buffet, we served ayam tandoori, cheese naan, mee rebus, karipap & for dessert we had a birthday cake and ice cream. The event was fabulous I must say, everyone had a great time especially the birthday boy. He was the happiest kid alive basking in everyone's attention. View this Fotopage entry
Kiddies Hakim Hani Aiman
Latest entry:Salam Aidil Mubarak .....
Aidil Fitri datang lagi.. as usual, the whole family went back to Perlis for almost a week. Fun.. super fun for da kids.. Super duper fun for the mom cause can eat almost all food without cooking them by myself!! haha... On the first weekend after raya, me just being ghajin to make some beriyani, kurma daging, dalca, and of course acar timun.. for my sister's family whose on the way from kangar to kerteh. Kena plak dat time, my twin nieces ikut diorang skali sebab nak balik UiTM shah alam. So, apa lagi... View this Fotopage entry
Last but not least .. the owner..hehe
NuRaDHaN Cayang
View this Fotopage latest entry
akim macho 16
Miss Mumbles
Latest entry:Selamat Hari Rayaaaaaa !!!
View this Fotopage entry
Aisyah Farhana
Latest entry:Saya Anak Merdeka
Pictures of Aisyah's latest cousin. Baby Rafiq was born at 12.18am on 31st August 2007. View this Fotopage entry
Abah Ibu Irdina Syarafana
Latest entry:Look-alike Meter
View this Fotopage entry
Yus Lisa
Latest entry:Across The Causeway
View this Fotopage entry
Jaz Lin
Latest entry:Cotton-candy collections
for more info please http://azzaliza.fotopages.com(click here) View this Fotopage entry
adik cutes
Latest entry:07/07/2007
Muhammad Faizan bin Mohd Fairuz View this Fotopage entry
ejam zakaria
Latest entry:school......
View this Fotopage entry
hasnul dan gee
Latest entry:SUDAH TUTUP!!!!!!!!!
Pindah ke http://www.2ir.blogspot.com(SINI) View this Fotopage entry
Aldanish Aniq Alsyukri
Latest entry:Birthday Celebration for Aldanish Aniq
Location : Groupbase , Bandar Sri Damansara Time : 3pm-6pm The main casts : Danish who was amazingly in such a good mood throughout the party..and fell asleep towards the end of the party Abah Danish - who sponsored the celebration ;-) Tyna and Dada - for assisting in the preparation of the celebration, and for making the guests to feel comfortable! Sis, thanks for everything! Auntie Wani - who went to purchase the goody bags everywhere with me...and was there through the celebration - before... View this Fotopage entry
hafiz and shasha
siti norliza mohamad
Latest entry:Mickey Mouse and Friends
Kami pi jalan2 ke 1-Utama.. jumpa MM and friends.. Haziq and Hasif were so excited... sempat snap few pictures.. View this Fotopage entry
Besarnya perut Donald!!
Adilla Latiff
Latest entry:Annual Dinner Kelab UMNO Newcastle
xclusive utk ahli2 KUN... hari utk menghargai semua AJK-AJK yang bekerja keras selama setahun ini... but, we miss u la shaf!!! we wish u were here.... View this Fotopage entry
and the girlsss...
Ms Mecbiq
Latest entry:Meet our hero - Ryan
Ryan Danish Badrin was born on 9/8/2006 at 1:31pm at GIMC. The easiest delivery cause he's the smallest among other siblings - 3.34kg (Still big for some people though $-) ) Daddy is very happy to finally have a son. Betty and Myra is also very excited to have a cute baby brother. Just look at how they cuddle the baby :-> It's definately a new experience for me. View this Fotopage entry
Sleeping in style
Mama Farizal
Latest entry:Aidilfitri 2006
Harapnya it's not too late to wish all of you Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Mama Farizal sungguh busy for the past few months hence no photos uploaded. This year Raya, dapat balik kampung @ KT. Huhuhu... happy sungguh the last balik raya was in 2002. After that, terpaksa sacrifice tak balik coz arwah MIL & FIL tak sihat. Last year ok coz my family pon tak balik KT. We headed to KT on 1st Syawal late in the evening, arnd 6ish. Reached kampung arnd 12midnite. Next day, tarus beraya umah pakcik... View this Fotopage entry
HUggabug hugs
Latest entry:BOO
Buzz Buzz..she was a busy bee this year. She had a blast at the mall, trick or treating :-D, and played with her friend baby Joey. Cute sangat baby hari ni in his costume. Dada & mommy had to cancel pegi halloween party sebab dada lost his jacket at the mall, and both of thier cel phones were in the jacket. So dear friends I have lost all your contact numbers, my precious pix of Ms hugs, and pix of Rolling Sones concert. Darn!!! Please email me yr number please! Nasib baik both of us tak fully dressed u... View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
sekolah tuanku jaafar
Latest entry:Wedding Invitation (19th & 26th August 2006) - Yuzaini
Dear STJ friends, I would like to invite all of you to my wedding on 19th & 26th August 2006 as per invitation below. View this Fotopage entry
Wedding card2
nurul zakaria
Latest entry:Golden Week Trip: Kronenberg Doitsumura, Gunma
Doitsumura is a German Village. It took about 3hrs to reach there by car. Doitsumura was indeed a good place to visit especially for families. Had a very great time! :-D View this Fotopage entry
irdeena ixora
Latest entry:AT LAST....LATEST DEENA!!
finally got a chance to update...ni pun si deena menyibuk nak tolong mummy dia.. :bounce_m: Deena baru je baik demam campak last week!!but now she's back to normal..naughty n kuat merajuk giler!! LOL View this Fotopage entry
ciakk...aaa...
xyz abc
View this Fotopage latest entry
Sha Sha
View this Fotopage latest entry
mama sayang
Latest entry:untuk tatapan peribadi
pagi tadi satu info bermanfaat dibincangkan di radio Pagi IKIM mengenai cyber security. Antara perkara yang jangan dikongsi di internet adalah gambar anak-anak. Kenapa?? Maklumat di hujung jari, dunia tanpa sempadan, salah guna/eksplotasi gambar antara tagline skang.. satu tips yang dikongsi adalah membuat carian atau google search nama anda atau ahli keluarga dan lihat jawapan carian tersebut.... Oleh sebab tu saya ambil keputusan untuk menukarkan status kesemua gambar kepada unpublished to the public vi... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016