HAZIQ & HARRIS & HADIF & HAFIY

By: Faznim Adiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Apr-2008 07:45 Email | Share | Bookmark
From Perhentian with luv...

Landing...
Excited...
Our place to sleep...
Bilik kitaorang yg kat atassss sekali tu...
View dari atas..
View dari bilik..
Cantikkan!
 
 
 
 
 
 
Cuba teka, mana satu kaki Nim?
 
 
Nampak tak shark tu?
 
 
Tak payah menyelam, dah nampak ikan dah..
 
Ni kat Shark's Point.. takut nak turun!
 
 
 
With Sya...
Sya and Nova
Singgah pantai blue lagoon... with Aznam, Izral & Nova
Erkkk.. hoverlah pulak posing!
Sorang anak dara ngan maks dara.. ahaks!
Singgah kat kampung makan tengahari
 
 
 
Ptg kat tepi pantai
 
 
 
 
Rizan cas bawak bot!
Ala sunglasses tertinggal pulak..
 
 
Lunch... ala2 geli gitu...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Babai...






Last week, I went to Perhentian Island..
Nope.. nope with Hubby and 4H..
But with my colleagues..
There were 9 of us and we'd so much fun!

Still can't believe I went snorkeling..
Whoa.. tak sangka, Nim yg tak suka and takut air laut dalam ni...
Terjun jugak dalam laut tu.. (of course with life jacketlah.. ahaks!)
At first takmo turun, nak duduk diam2 je dlm boat tu..
Tapi try jugaklah pelan2 turun... adik yg bawak bot tu pun ajarlah skek2...
Waweee.. rasa macam tak percaya ikan2 duk keliling nim..
hishh takmo larilak dia.. geli!
Mak aiii dalamnya bawah laut ni... ngeri!
Tapi SubhanaAllah cantiknya!!
Terus teruja nak terjun lagi lepas tu..
Tak payah tunggu org lain dah, bot tak sempat berhenti dah terjun dulu..hoverr!! hehe

Habis satu hari snorkeling... and the result.. yerr Nim dah hitam legam..
That was my first experience and there will be more of it..
Yes.. we all dah plan untuk next year kepulauan punya trip lagi..
Yeehaaa... and this time, hubby nak ikut sama... jeleslah tu tgk gambar Nim dalam air..

By the way... still rasa tak percaya and terkejut dengan berita pemergian suami Erna serta papa kepada Furqan dan Farhan.. salam takziah serta al-fatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net