HAZIQ & HARRIS & HADIF & HAFIY

By: Faznim Adiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-Feb-2007 00:12 Email | Share | | Bookmark
4H Mandi Kolam Lagi....

 
 
 
View all 42 photos...
Ha, mentang2lah 2-3 minggu lepas panas jer...4H kerjanya asyik berendam jer...
Kali ni abang ipar (abg hubby) ajak mandi dekat Sunway Lagoon Club...
Temankan anak dia Imran mandi...
Apalagi 4H, seronok sangatlah diorang dapat mandi ngan Imran..
Hafiy pun join sama...









Thursday, 22-Feb-2007 06:05 Email | Share | | Bookmark
Sebelum & Selepas - Harris

 
 
 
View all 6 photos...
SEBELUM


SELEPAS


Thursday, 22-Feb-2007 04:36 Email | Share | | Bookmark
Hadif with his New Ride

Gelak sokmo Hafiy...
Gigit apa tuh??
Ceh ceh ceh...show off!
View all 13 photos...
Babah belikan beskal ni sempena besday Hadif yg ke2 ari tu..
Suka sangat dia dapat beskal ni...sesapa pun dia tak kasi naik tau..
Yang si Harris duk ngendeng je nak naik...sbb dia komplen dia takde beskal..
So abahnya modified beskal Haziq bubuh roda 4 utk Harris...
Yang Haziq pulak dapat beskal besar lagi baru hadiah dari Opah dia...

Tengoklah tu hadif, siap muncung mulut kat mama tu...eksen!
Tapi tulah, macam Lya Cak, kayuh half cycle jer..
Cumanya mak aaiiii lajunya gerak, satu taman boleh pusing yer...

Yg si Hafiy relax je dlm stroller...
Time ni mama baru balik kerja puko 7..
Babah ambik diorang dulu kat nursery puko 6.30...
Sempatlah diorang main beskal kat luar...

Tengoklah dia buat mulut!

Hero jatuh!

Rambut baru Harris

uh uh...hafiy nak join nak beskal sama ka?


Wednesday, 21-Feb-2007 07:03 Email | Share | | Bookmark
A visit to Zoo Negara...

Hadif excited tgk elephant
Haziq pulak...
Hafiy lena diulit "elephant"...
View all 12 photos...
Actually pergi zoo ni bulan Disember thn lepas rasanya...
Berzaman dahkan...
And inilah the first and last 4H ke zoo malaya ni sbb abah depa punyalah kutuk
zoo yg macam hidup segan mati tak mahu ni...
Sorry ek abah depa ni kalau ngutuk zoo negara satu tahun tak habis...
Dia duk compare ngan zoo singapore yg cantik bersih itu...

Tak banyak gambar sbb tgh duk ralit berjalan...tetiba hujan turun masa tengah panas tu..
Terpaksa carik tempat berteduh dulu...nasib baiklah Hafiy tido je dlm stroller...

Sebelum nim lupa....hingga kini dan saat ini Nim masih tak dapat maid lagi yer....
Herankan..punyalah payah...patut dapat last month, maid tu tak jadik dtg pulak...
Ni patut dapat sebelum raya Cina, dokumen tak sampai2 ke Indon pulak...
Ada saja...ke mmg ditakdirkan nim tak perlu ada maid??





Wednesday, 21-Feb-2007 06:15 Email | Share | | Bookmark
My Hafiy......

 
 
 
View all 6 photos...
Hafiy dah 10 bulan setengah...
Dah kenal org kot sbb dia takmo dah dapat kat sapa2...
Bila mak nim or adik nim nak dukung dia, dia takmo dah..
Pandai pusing kepala pastu peluk nim kuat2...
Kalau diambik jugak, haa meraung dia!

Suka sengih, senyum, ketawa and gelak ngekek2 kalau ada org layan dia...
Ganas macam abang2 dia jugak!
Badan hantap jugak walaupun keding jer...
Tangan tak reti duduk diam, semua bende nak dicapainya...
Pandai tepuk tangan...
Kengkadang dia buat tangan katup bukak katup bukak...beria2 dia buat..
Paling suka makan kertas! Ari tu pergi PD, pasir pun selamat masuk mulut yer...
Mulut boleh tahan bising tak tau cakap apa. (ada harapan dia cakap dulu dari Hadif nih)

Every night, puko 9 malam ialah time tido dia..(senang mama nak buat kerja)
Tapi Hafiy tak boleh tido kalau bising2...tu yg kena letak dia dlm bilik pastu tutup lampu tutup pintu!
Tak sampai 5 minit, lenalah dia...
Ops lupa lak yg penting...Hafiy dah pandai merangkak (punyalah lambatkan! )




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net