HAZIQ & HARRIS & HADIF & HAFIY

By: Faznim Adiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  [49]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aksi-Aksi Hisap Botol Susu

Anak teruna mama!
Nampak perutlah Haziq
Besarnya lubang hidung Harris
Dulu, 2-2 anak mama ni kuat menyusu...sekarang Harris je yang kuat menyusu sebab dia kurang makan...satu hari dia boleh minum sampai 6-7 botol...

Haziq dah kurang lagi2 lepas dah masuk tadika..seminggu 3 kali je kot, itupun dia minum dalam gelas dah....


Monday, 8-Mar-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rated X

Harris
Haziq
Aktiviti favorite Haziq & Harris!


Tuesday, 24-Feb-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tinggal Kenangan

Mama tolong Harris kayuh!
Stop utk posing!
Tepi Babah, nanti Ayish langgar baru tau!
View all 4 photos...
Actually ni basikal Haziq...tapi dah hilang dah. Biasalah Haziq ni, main-main pastu tinggal je basikal dia kat mana-mana entah...nasib baik Harris sempat cuba naik basikal abang dia ni...La ni dah beli basikal baru utk Haziq yang besar sikit...tapi jarang dia naik. Dia lebih suka berlari keluar terus hilang entah kemana ngan anak2 jiran sebelah menyebelah...selalunya diorang pusing satu row rumah tu depan belakang...

Haziq pun ada motor pakai bateri yang tekan je pedal tu ngan kaki, jalanlah...tu pun sama...Harris main-main kat depan rumah, pastu tinggal kat mana tah, mama pun lupa nak check...tarus hilang gak...tak sempat nak tangkap gambar motor tu...motor tu Opah yang hadiahkan, biasalah, cucu sulung, macam2 dibelikannya...


Monday, 19-Jan-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kucing

Haziq cuba nak kasi anak kucing tu makan
Pelan2 makan ye cat....
Haziq, Harris, Nina & Pak Teh
View all 8 photos...
Haziq ni memang suka kucing. Dia selalu cakap yang dia sayang kucing, dia nak mandikan kucing, nak kasi makan kat kucing tu... Haziq selalu suruh mama belikan dia kucing..tapi tulah, mama ngan babah tak suka sangat...lagipun takut dia alah ngan bulu kucing tu, tu yang tak beli tu, so Haziq selalu main ngan kucing jiran sebelah...and gambar kat atas ni, anak2 kucing kat rumah opah diorang.....Opah tak bela pun, tapi sejak kasi makan sekali dua, ada je kucing yang melepak kat area rumah tu...

Tengoklah dahi Harris tu...kesan luka sebab jatuh!. NIna tu cousin diorang (My elder brother's daughter)



[<<  <  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  [49]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net