HAZIQ & HARRIS & HADIF & HAFIY

By: Faznim Adiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Jul-2006 02:59 Email | Share | | Bookmark
Hadif D Tigger!

 
 
 
View all 5 photos...
Liza....

Nilah gambar yg ditangkap masa kat jusco equine park tu..
Actually masa tu nak balik dah..
Pastu teringat nak keluar duit..
So terpaksa naik atas sebab atm machine kat atas luar jusco tukan..
Masa ni baru nampak depa buat photoshoot utk contest apa tah...

So..alang2 dah sampai situ, orang pun takde..
Suh jelah depa ambik gambar Hadif...

Mak aaii budak ni tak reti duduk diam sungguh!
Asal nak snap jer, dia pi lari turun bawah..
Gelak2 lak tu excited...
Tah berapa kali dia buat camtu...sampai mama pun gave up..

Amoi yg tangkap gambar tu pun cakap...
"Sapa jaga dia...you ker? Kalau u jaga, boleh kuruss woo...banyak aktif"
heheh...at last mama cakap, cukuplah apa yg dapat disnap...
Sebab tak larat dah nak tarik dia turun naik atas stage kecik tu....

So inilah hasilnya...mama mcm tak berapa suka pulak sebab nampak rambut Hadif tak sama panjang..
Dahtu...baju oren, background pun oren...takde seri lah pulak
Apa-apa pun, Hadif tetap comeiii di mata mama!!!





Tuesday, 4-Jul-2006 03:59 Email | Share | | Bookmark
Carrefour Wangsa Maju & Cheese Breadstick

 
 
 
View all 8 photos...
Gambar lama dah ni, sekali ngan yg hadif lentok atas abg Haziq dlm kete ari tu...

Balik dari majlis tunang tu, pi dropkan Haziq & Harris kat rumah opah diorang...
Bawak Hadif sorang je ke carrefour tu sebab nak beli barang dapur sikit...

Agaknya Hadif lapar lagi...belikan dia cheese breadstick tu...
Mengunyahlah dia sambil duduk dlm troly tu..
Suka pulak dia...sampai nak balik tu terpaksa beli lagi satu sebab dia jerit nak lagi...

On the way balik tu...bila mama ambik plastik roti yg tinggal cinonit tu dari tangan dia..
Terus melalak marah! Bersungguh2 pulak anak mama ni makan...
Mama nak rasa sikit pun tak kasi...

Syok makan... Dan makan lagi...

Dan lagi...alamak, nangis pulak dah!


Friday, 30-Jun-2006 01:01 Email | Share | | Bookmark
Mama still and will always love u, Hadif!!

 
 
 
View all 14 photos...
Sian Hadif, lately ni asyik kena marah ngan mama jer...
Mana taknya, suka nak ngusik adik dia Hafiy tu..
Bukan usik2 camtu, tapi sampai bedebub dia tumbuk adik dia...
Dalam bouncer, dia letak kaki atas badan adik dia...


Bukan sebab dia pukul Hafiy je yg mama marah dia..
Dia skang suka menjerit jerit tak tentu hala..
Kengkadang takde mende apa pun..
Tapi dia saja je tunjuk tangan itu ini..
Tapi sebenarnya dia pun tak tau apa yg dia nak..
Lepas tu, merengek...nak berdukung jer...
Yang pastinya...mama tau dia nak attention...


Mama dah cuba kasi attention sama rata kat semua anak2 mama...
Termasuklah Haziq & Harris...
Tapi bila mama tgh nyusukan Hafiy..
Masa tulah Hadif nak manja2 ngan mama...


Tapi mama rasa sedih and ralat bila Hadif lari merajuk pergi ke maid...
Merajuk sebab mama ngan babah tak layan dia...
Alahai anak mama yang sorang ni...
Mama sayang Hadif tau...
Sayang sangat2....
Hadif jangan nakal2 lagi tau...
Dengar cakap mama yer...


I love you Hadif....Haziq, Harris & Hafiy!





Sunday, 25-Jun-2006 01:52 Email | Share | | Bookmark
Hadif Lentok!!

Tu dia Hadif lena...
Haziq pun dah stim...
Haziq dah lenguh kakilah tu riba hadif!
Masa ni kitaorg nak gi majlis tunang cousin mama kat Saujana Utama Sungai Buloh tu..
Yang ikut 3 beradik jer....Hafiy tinggal rumah ngan maid..


Hadif mmg ok duduk belakang ngan abg2 dia...
So mama pun selamba jelah biarkan dia kat belakang while mama bersenang lenang kat depan...


On the way tu...mama tgk Hadif dah lentok sambil berdiri...
Mama pun suruhlah Haziq baringkan adiknya...
Haziq pulak ngan selambanya dia tarik jer adik dia jatuh atas dia...
Tapi oklah sebab kepala Hadif landing atas riba abang dia...


Tapi tulah...agaknya position tak betuii, Haziq lenguh kaki...
And dia pun sendiri dah ngantuk...
Dia cuba nak tolak adik dia ketepi...
Dan sekali lagi, dgn ganasnya dia jatuhkan kepala adik dia ke bawah...tepi kaki dialah...
Selamba jerrr!!


Hahha...mama pulak bukan nak tolong...tolong tangkap gambar jer...heheh....itupun 3 ni je yg sempat sebab pastu mama terpaksa gak pusing ke belakang nak tolong adjustkan position depa...



Friday, 23-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mama and the Heroes...

Memula Mama ngan Hafiy..
Pastu Abg Hadif join...
Ops...kena peluk Hadif kuat2 sbb mata dah ke lain tu!
View all 6 photos...


Punyalah payah nak tangkap gambar dengan 4-4 hero tu sekali...
Bila Hadif ok...Haziq pulak ralit tgk tv...
Bila Haziq ok..Hadif lak duk main lari2...
Yang pastinya Hafiy takleh lari dari dukungan mama..
And Harris yang suka menyibuk tu...


Nampak gayanya kena pergi studio or upah cik Farah ke utk ambik gambar family...
Bukan saja dengan 4H tu...ada lagi sorang H - Hubby sekali! heheh..


Tgklah bedak capuk si Hadif tu...Hafiy pulak sian muka dia ada kesan merah kena gigit nyamuk...
Haziq pulak rambut dah panjang...Harris pun sama...


To Ed...tq so much utk baju yg Hafiy pakai ni....



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net