HAZIQ & HARRIS & HADIF & HAFIY

By: Faznim Adiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Apr-2008 10:18 Email | Share | | Bookmark
MATSRAH Gathering

Birthday boys and girls...
Me with Manja and Kak Yati - org kuat event ni...
Me with baby Mya Natasya - anak Manja!
View all 107 photos...


Hmm nanti yer gambar and cerita... malas!

(tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik)

Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek?

Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... ishkk sadis... banyak sungguh hadiah.. ramainyg sponsor.. seronok sangat.. meriah, happening... ni gara2 abg man nyanyi karoake lah ni.. taruss hujan lebat! Diorang sempat tarik tali jer...

Date : 20 April 2008
Time : 2 - 6 pm
Venue : Padang depan rumah Mama Yati and Abg Nani (Wangsa Melawati)



Wednesday, 30-Apr-2008 10:11 Email | Share | | Bookmark
Marquette Alumni Gathering March 2008

This was the moment bila Ellen Blawn (International Director of Marquette Uni) datang KL last March.. so dapatlah we all get together.. seronok sgt dapat jumpa budak2 Marquette... tapi ramai yg tak dapat datang.. we all jumpa kat KL Sentral jer sbb Makcik Ellen tu stay kat LaMeridien Hotel...




Rindunya kat Marquette!!!


Friday, 11-Apr-2008 14:41 Email | Share | | Bookmark
Rindu kat 4H tak???

 
 
 
View all 12 photos...
Antara-antara aksi 4H kat rumah baru-baru ni...
Tetiba since last month, baru pandai makan ayam kfc...
Sebelum ni tau makan pizza jer...







Friday, 11-Apr-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark
From Perhentian with luv...

Landing...
Excited...
Our place to sleep...
View all 58 photos...






Last week, I went to Perhentian Island..
Nope.. nope with Hubby and 4H..
But with my colleagues..
There were 9 of us and we'd so much fun!

Still can't believe I went snorkeling..
Whoa.. tak sangka, Nim yg tak suka and takut air laut dalam ni...
Terjun jugak dalam laut tu.. (of course with life jacketlah.. ahaks!)
At first takmo turun, nak duduk diam2 je dlm boat tu..
Tapi try jugaklah pelan2 turun... adik yg bawak bot tu pun ajarlah skek2...
Waweee.. rasa macam tak percaya ikan2 duk keliling nim..
hishh takmo larilak dia.. geli!
Mak aiii dalamnya bawah laut ni... ngeri!
Tapi SubhanaAllah cantiknya!!
Terus teruja nak terjun lagi lepas tu..
Tak payah tunggu org lain dah, bot tak sempat berhenti dah terjun dulu..hoverr!! hehe

Habis satu hari snorkeling... and the result.. yerr Nim dah hitam legam..
That was my first experience and there will be more of it..
Yes.. we all dah plan untuk next year kepulauan punya trip lagi..
Yeehaaa... and this time, hubby nak ikut sama... jeleslah tu tgk gambar Nim dalam air..

By the way... still rasa tak percaya and terkejut dengan berita pemergian suami Erna serta papa kepada Furqan dan Farhan.. salam takziah serta al-fatihah, semoga rohnya dicucuri rahmat!


Friday, 4-Apr-2008 07:40 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Birthday my Hafiy....

Yup, today is Muhammad Hafiy's birthday...
Dah 2 tahun dah anak mama yg kecik sekali ni..
Dah boleh tambah adik dah ni.. ahaks!

Ok sayang... masa besday Hafiy ni mama takde kat rumah..
Mama jalan2 makan angin kat Perhentian...
Takper, nanti balik mama beli kek ok..
Muah muah muah anak mama yang kalau bercakap macam sopan2 jer.. tapi kuat!

Semoga Hafiy sihat2 selalu, jadi anak yang baik dan jgn nak bergaduh ngan abg Hadif aje tau..
Abg Hadif awak tu manja terlebih, so beralah2lah ngan dia (kesiankan adik kena beralah ngan abang! )

Gambar2 Hafiy masa kecik... kejap je rasa, dah besar pun dia!






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net